Fotoramar hos BGA fotobutik

Fotoramar hos BGA fotobutik

BGA fotobutik har ett enormt och varierat utbud av olika typer av fotoramar. Det finns något för alla hos dem, de säljer över 4500 olika fotoramar. Deras utbud består av ramar i olika stilar, färger och storlekar vilket ger deras kunder möjligheten att välja och vraka hur de vill för att hitta det de letar efter. Med BGAs fotoramar kan du leka med inredningen på väggen. Med en ram kan du hänga upp säker på väggen eller placera dem i en hylla. Men man kan göra så mycket mer med ramar än de klassiska och traditionella sakerna! I den här texten ger vi er tips på vad ni kan göra med ramar från BGAs fotobutik!

Flerfärgat eller enkel färgat – ditt val

Är du sugen på att göra en förändring på väggarna hemma? Det kan vara mer frustrerande än man tror, särskilt när man ser att tavelväggen inte blir som de i inredningstidningarna. Istället har man bara en röra och kaos framför sig. Särskilt om man vill ha olika bilder på väggen kan det vara svårt. Men med hjälp av fotoramar från BGA kan du få ordning på kaoset! Ramar i samma storlek, tjocklek och färg knyter ihop kaoset och gör att helhetsbilden ser bra ut. Även fotoramar i olika storlekar, men i samma färg och tjocklek får bilderna på väggen att se ut som en enhet. Så jobba med fotoramar!

Du kan även gå helt galen och blanda färger på fotoramarna från BGA. Med hjälp av färger kan du framhäva speciella detaljer i bilden. Till exempel om du vill framhäva en gul tröja på ett foto kan du välja en gul fotoram. Det kanske låter som om det blir helt kaos om du ska ha olika färger på dina fotoramar för tavelväggen, men det kan bli otroligt snyggt! Om du väljer att köpa olikfärgade fotoramar hos BGA har du lite mer jobb framför dig än om du väljer enbart svarta, men resultatet på slutet är definitivt värt det!

Tänk utanför boxen!

Varför inte arbeta mer kreativt med fotoramar från BGA? Har du till exempel tomma ramar som inte används kan man använda dem utan innehåll. Särskilt om det är ramar med detaljer, till exempel antika detaljer, ser det otroligt snyggt ut. Och man måste inte heller bara ha bilder i fotoramar! Har du kvar tapetrester eller kan köpa några snygga? Sätt dem i ramen! Samma sak med tygrester. Vem vet du kanske till och med kan matcha ramens innehåll med prydnadskuddarna i soffan? Du hittar allt du behöver hos BGA Fotobutik, handla enkelt online.