Exklusivt Nail Tip Hair

Funderar du på att skaffa löshår för att förlänga ditt hår? Utbudet är enormt av löshår och därför bör du i lugn och ro läsa på olika slags hår och dess fördelar/nackdelar. Ett exempel är nail tip hair som bland annat finns i följande två modeller:

Nailtip Original Hairline – Vågigt 60cm

Ett halvpermanent löshår som finns i flera olika nyanser. Original är en av de mest sålda produkterna i flera E-butiker som säljer löshår i Sverige. Det produceras i Indien och passar att använda till de flesta hårtyper. Slingorna på Nailtip Original Hair väger 1 gram och har keratinfästen tillverkat av italienskt karetinvax. Från grunden är detta löshår svart. Men det kan sedan färgas till önskad färg och nyans. Detta är redan gjort av tillverkarna och alltså inget som konsumenten behöver ta ställning till. Generellt är löshåret mycket lätt att applicera och ta bort. Väl på plats kan det sedan lätt färgas, lockas eller plattas likt äkta hår.

Nailtip Exclusive Hairline – Vågigt 50 cm

Ett vågigt och lite mer exklusivt löshår som av vissa återförsäljare klassas som löshåret med ”bästa kvalitén”. I likhet med Nailtip Original löshår så består varje slinga av 1gram hår och fästning sker med keratinvax. Därmed behöver man använda värmetång för att applicera det. Håret är tillverkat av mänskligt så kallat Remyhår vilket kommer från flera olika delar av Europa. Det är mycket mjukt, trasselfritt och i mycket fin kvalité. Eftersom detta hår är ljust från början är det inte lika mycket behandlat som håret ovan. I ett paket är det oftast 25 slingor vilket gör att ett paket väger 25 gram. Därmed behövs 1-3 förpackning för en komplett hårförtjockning. Önskas förlängning får man räkna med 4-6 förpackningar. De som strävar efter att få ett mycket tjockt hår kan räkna med upp till 10 förpackningar. Eftersom detta är ett mer exklusivt hår av extra hög kvalité märks det även i priset.

Utbudet Nail tip hair är stort och dessa inhandlas med viss fördel på en salong som jobbar fokuserat med löshår. I Stockholm är Swedish natural kända för sin kompetens och erfarenhet på området. För att läsa om Nail Tip Hair hos Swedish naturals besök denna sida.