Lacoste tillverkar snygga skor

Det franska varumärket Lacoste har sedan starten 1933 sålt sina sofistikerade produkter: kläder, skor, parfym, klockor, solglasögon med mera. Företagets mest välkända produkt, tillsammans med den ikoniska pikétröjan är de krokodilprydda skorna. Denna gröna krokodil har gjort Lacostes logga till en av de mest kända loggorna i världen. Varumärkets skor finns i en rad olika modeller med stor variation av färger och utförande. Krokodilfiguren designades redan 1926 av en vän till varumärkets grundare, tennisspelaren René Lacoste, och är en genialisk design som fungerar mot bakgrunder av alla tänkbara färger!

Lacoste tar fram skor som har en sportig men samtidigt elegant look och inte bara ser snygga ut utan även sitter bekvämt på fötterna. Utbudet av modeller är stort och innehåller allt från klassiskt vita sneakers med den gröna krokodil-loggan till andra typer av skor och färgglada variationer. Genom att bära ett par Lacoste skor signalerar du elegans och god smak. Dessa skor kan du med fördel använda så väl till vardags som i skolan eller på arbetet men även i samband med sportigare fritidsaktiviteter. Lacostes olika skomodeller erbjuder alternativ för alla fyra säsonger. Det alla modeller har gemensamt är att de är säkra, tidlösa och moderiktiga val!

Herrmodeller

Lacoste har många snygga modeller av herrskor så att just du hittar de som passar dig och din livsstil bäst. Oavsett om du bär dem i stan, på landet eller på båtklubben så kommer du att trivas i dina Lacoste-skor samtidigt som du har en avslappnad men ändå elegant stil. Detaljer som är diskreta, marina färger samt material i läder och mocka tillsammans är typiska kännetecken för Lacoste. Om du önskar andra färger än den klassiska vita så finns det självklart möjligheter att välja detta istället eller också. För varför endast köpa ett par när man hittar riktigt bra och snygga skor?!

Dam- och barnmodeller

Givetvis har Lacoste även skor för kvinnor och barn, allt för att passa till hela familjen! Såväl barn- som damskorna pryds förstås av Lacostes karaktäristiska logotyp med den gröna krokodilen. Damskorna finns förutom sneakers även som lågskor, kängor, stövlar och sandaler, medan barnmodellerna framför allt finns som sneakers och lågskor.