Dags för ny parfym från Chanel?

Går du och drömmer om en ny parfym? Kanske har du använt deras klassiker Chanel no.5 och letar nu efter ett komplement. Här kommer tips på 5 andra goda dofter från det ikoniska modehuset.

Parfym från Chanel – 5 favoriter

  • Coco – låt dig inspireras av Coco Chanel med en sensuell doft som ger dig den där lilla extra känslan av elegans. Coco är en orientalisk doft med noter av bland apelsinblomma och koriander. En frisk och kryddig doft som passar extra bra under vinterhalvåret.
  • Allure – är en riktig sommarparfym med sin friska och blommiga doft. Här bjuds det på noter av bland annat mandarin, jasmin och vanilj.
  • Coco Mademoiselle – är en mycket populär produkt med sina noter av apelsin, jasmin och ros. Coco Mademoiselle är en fräsch orientalisk doft som inspirerar kvinnan som bär den till att våga ta för sig av det goda livet har att erbjuda.
  • No. 19 – är en hyllning till Coco Chanel och hennes födelsedag 19 augusti. Det är en romantisk, blommig och grön parfym med noter av bergamott, ros och sandelträd. Något att bära och känna sig vacker i med dess naturliga skönhet och charm.
  • Chance – är en mycket frisk och fräsch parfym från Chanel som boostar den kvinna som bär den med ”energi och liv”. Dess friska, blommiga och kryddiga noter gör att doften är fri och i ständig förändring.

Välj en formula som passar dig

En parfym från Chanel har ofta flera olika nivåer av intensitet och utföranden, till exempel är de mer intensiva Eau de Parfume och de lite lättare Eau de Toilette. Själva dofterna kan även komma i spray, deodorant, bodylotion och bodywash.

Skönhetsprodukter från Chanel kostar en slant men är för många en investering i sitt eget välmående. Är du osäker på om den är något för dig kan du till exempel välja en bodylotion eller bodywash för att testa om du gillar doften. Är du känslig kan det passa bättre att välja en formula så som en bodywash då den är lättare och inte ger ifrån sig en lika bestående doft.

Coco Chanel gav även ett välkänt råd för vart man ska applicera deras parfymer: -där man vill bli kysst… Chanel framhöll att det ska vara på halsen, handleden och dekolletaget, de ställen där pulsen slår.