Snygga klänningar

Alla kvinnor har olika former. Vi kan vara korta, långa, kurviga, smala och så vidare. Många kvinnor gillar att bära klänning så ofta som det bara går. Som tur är så kommer även klänningar i mängder av olika färger, modeller och former dem med. Det gör att det är relativt enkelt att hitta en känning som sitter bra på dig och din kropp. En klännings form och färg är rätt så avgörande för hur den uppfattas av både dig och andra. Tajta klänningar i fodralform kan sitta perfekt på din väninna men se mer ut som ett korvskinn på dig som har en annorlunda kroppsform mot vad hon har.

 
När du ska köpa klänningar så är det bra om du är medveten om vad du har för kroppsform och för figur. Det gör det enklare för dig att hitta rätt. Om du har timglasfigur så passar du bäst i klänningar som är lätt utställda. Formen gör att kraftigare lår och en större stuss förvillas bort. Många kvinnor med denna kroppstyp har även en smalare överkropp så då är det även idé att använda axelvaddar som löstagbara.

Rakare stil

Om du har en rak kropp och figur så klär du bäst i klänningar med så kallad A-linje form. Dessa är tajta upptill och lösare från höften och neråt. Denna form förvillar och gör att du får mer former. Om du har en kort kropp så passar du allra bäst i tajta fodral eftersom dessa framhäver en liten och nätt figur allra bäst. Är du kraftig men kort, så är det bra med en klänning som inte är lika tajt samt att den inte är för lång.

 

En lång klänning på en kort kropp gör att du ser kortare och kompaktare ut. Om du är lång så är det perfekt med hellånga klänningar. Ta inte en klänning som är för stor, eftersom du då riskerar att få en tält-look. Du som är lång men kraftig kan med fördel välja en kortare modell på din klänning eftersom det gör att du ser smäckrare ut. Det är vanligt att ha ett stort utbud och bland de olika butikerna finns Halens där sortimentet klänningar är välfyllt.